Blue Flower

Welkom op de website van PV De Reisduif Bergen op Zoom

PV De Reisduif is opgericht 1 juli 1913 en is de laatst overgebleven duivenvereniging in Bergen op Zoom. Nadat we in 2023 ons 100 jarig bestaan hebben mogen vieren zijn we nog steeds een bruisende, gezellige vereniging. Met 46 leden zijn we 1 van de grootste clubs in rayon 1 van Brabant 2000 en met onze centrale ligging in het rayon komen onze leden ook uit het gehele rayon. Met diverse regionale en nationale toppers als lid behoren we tot een van de sterkste verenigingen in de regio. 

Ook in 2024 hebben wij ook weer de status van Nationaal Inkorfcentrum en kunt u terecht voor het inkorven van de eendaagse fond, marathon en de jonge duiven midfond. Tevens kunt u terecht voor het inkorven van de midweekse opleervluchten. 

Voor informatie over het inkorven in ons inkorfcentrum kunt u contact opnemen met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Whatsapp of telefonisch (uitsluitend tussen 18:00 en 19:00 uur) op 06-30032050